Uitgesteld: Verbeter je bridge met de unieke Workshop two-way checkback

De workshop van Aarnout op 4 december is afgelast en zal op een later tijdstip worden ingepland. Heb je hiervoor interesse? Meld je dan aan bij Aarnout en hij houdt je op de hoogte.

Oorspronkelijk bericht:

Op zaterdag 4 december geeft Aarnout Helmich in het Denksportcentrum Rotterdam een bridgeworkshop met als onderwerp dubbele checkback. Dit is de eerste training in een reeks van workshops voor de gevorderde bridger. De workshops van Aarnout zitten altijd goed in elkaar en bevatten veel voorbeelden en oefeningen waar je direct wat aan hebt. Een unieke kans om te leren van zijn ervaringen op topniveau. Doe er je voordeel mee!

In ons nieuwe pand hebben we de ruimte, we verwachten de training op een coronaveilige manier te kunnen organiseren. Meer over de maatregelen lees  je hier. Denk wel aan je coronatoegangsbewijs. Als er coronamaatregelen gelden die de training te veel in de weg zitten, kan het helaas niet doorgaan. Natuurlijk is deze training ook onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen. Degenen die zich aanmelden worden op de hoogte gehouden. Meld je ook bij Aarnout als je wel interesse hebt in trainingen, maar deze keer aan je voorbij laat gaan.

Niveau: Gevorderde bridger. Aarnout richt zich in de training op gevorderde bridgers, vanaf ongeveer hoofdklasseniveau. De workshop is ook een goede oefening voor divisiespelers die de conventie al (denken te) beheersen.

Tijd: De training begint om 13:00 en duurt tot ongeveer 17:00/17:30.

Kosten: Deelname kost €20 per persoon. Sommige clubs betalen voor hun leden 50% van de deelnamekosten. Informeer bij je bestuur.

Aanmelden via: aarnout27@yahoo.com

Meer nieuws

Home

Clubs & uidagingen

Zaalhuur

Cursussen

Over ons

Contact