Stuur een e-mail

Voor informatie: info@dscr.nl

entree

Adres

Kralingseweg 120
3062 CG Rotterdam

Let op: de navigatie is niet altijd even duidelijk voor het laatste stuk.
Hier een handige instructie om er te komen: Zo kom je bij de ingang van DSCR.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer:

Metro
De metro rijdt vanaf het Centraal Station Rotterdam. Bij station Beurs kun je overstappen op de metro naar station Kralingse Zoom of Voorschoterlaan (lijn A, B of C) Vanaf metrostation Kralingse Zoom is het ongeveer 14 minuten lopen naar de Grandstand en vanaf metrostation Voorschoterlaan ongeveer 12 minuten.

Tram
Tram 7 rijdt vanaf Centraal Station Rotterdam richting Woudestein. Vanaf halte ’s Gravenwetering is het ongeveer 10 minuten lopen via de Laan van Nooitgedacht naar de Grandstand.

Auto en parkeren:

Het parkeerterrein is alleen van de zijde van de ingang van de Rotterdamse Manège (via de Beatrixlaan) bereikbaar. Op het parkeerterrein is voldoende ruimte om (gratis) te parkeren.  De maximum snelheid met de auto is 5 km/h. Dat is stapvoets. Je mag alleen naar de parkeerplaats rijden en niet naar andere punten op het terrein. Voor minder validen is een scootmobiel beschikbaar. Als parkeren niet mogelijk is op het terrein dan kun je terecht op de Beatrixlaan (ca 5 minuten lopen), bijvoorbeeld op de P achter snackbar het Veulenhoff.