Zondagmiddag 12 maart: Kom je ook bridgen of klaverjassen op de sandwichdrive?

Op zondagmiddag 12 maart kun je weer bridgen of klaverjassen op de gezellige zondagmiddagdrive! Ken je nog klaverjassers geef ze dan een tip om ook mee te doen.
Iedereen kan meedoen met bridgen of klaverjassen. Ilse koppelt losse spelers aan elkaar. Kosten voor de Sandwichdrive zijn € 7,- per persoon inclusief inschrijfgeld bridge of klaverjassen,  sandwiches en een rondje bitterballen. Na de 2e ronde is er een korte pauze voor de sandwiches. Neem voor meer info of hulp bij inschrijven contact op met Ilse de Roest via bridgedrive@dscr.nl, klaverjassen@dscr.nl of 0642780708. Graag uiterlijk vrijdag 10 maart inschrijven!

Starttijd: 13.15 uur.

Bridgers: Inschrijven voor de Sandwichdrive op zondag 12 maart is mogelijk voor bridgers via de agenda: https://5077.bridge.nl/evenementen .

Klaverjassers: Voor het klaverjastoernooi kun je je als paar opgeven of alleen (dus zonder maat), dan wordt je gekoppeld. We spelen Rotterdams klaverjassen. Zie hier de  spelregels klaverjassen.  In ieder geval is er prijs voor het winnende paar, maar het gaat natuurlijk vooral om de gezelligheid! Klaverjassers kunnen zich inschrijven door het sturen van een mail met je naam (en eventueel die van je maat) en telefoonnummer naar klaverjassen@dscr.nl.

Hopelijk tot 12 maart!
Ilse & Anneke

De voorlopige planning van de volgende zondagdrives is:

Zondag 30 april 2023                   Quiche drive                    € 14,50 p/p
Gedurende de middag worden tussen de rondes door verschillende soorten warme en koude hartige taartpunten geserveerd.

Zondag 21 mei 2023                    Sandwichdrive                €  7,- p/p
Belegde sandwiches en rondje bitterballen gedurende de middag.

Zondag 11 juni 2023                    Haringdrive                     € 18,50 p/p
(2e zondag ivm CHIO)
Gedurende de middag haring eten (zolang de voorraad strekt); alternatieve lekkere hapjes voor degenen die geen haring eten (van te voren doorgeven!).

Zondag 16 juli 2023                      Sandwichdrive                €  7,- p/p
Belegde sandwiches en rondje bitterballen gedurende de middag

Meer nieuws

Home

Clubs & uidagingen

Zaalhuur

Cursussen

Over ons

Contact