zondag 11 juni: Lekker onbeperkt haring happen op de haringdrive

Op zondagmiddag 11 juni 13.15 start de haringdrive, waar je gezellig kunt bridgen of klaverjassen. Na de 2e ronde gaat het haringbuffet open en dan kun je de hele middag door genieten van verse haring met uitjes en lekkere witte puntjes! Houd je niet van haring geef dat dan van te voren door, we zorgen voor een waardig alternatief (heerlijke wisselende tappas gedurende de middag)! Het haring eten is onbeperkt zo lang de voorraad strekt (en we hebben veel hoor!).

Op de zondagmiddag kan iedereen kan meedoen. Ilse koppelt losse spelers aan elkaar. Kosten voor deze Haringdrive zijn € 18,50 per persoon inclusief inschrijfgeld bridge of klaverjassen. Neem voor meer info of hulp bij inschrijven contact op met Ilse de Roest via klaverjassen@dscr.nl of 0642780708. Graag uiterlijk donderdag 8 juni inschrijven dan kunnen we de juiste voorraad haring bestellen! Inschrijven is mogelijk voor bridgers via de agenda: https://5077.bridge.nl/evenementen . En voor klaverjassers door een mail met je naam (en eventueel die van je maat) en telefoonnummer naar klaverjassen@dscr.nl.

Nog even de parkeertips. Vanwege opbouw CHIO is het parkeren deze zondag buiten het terrein op ca 5 a 10 minuten lopen. Je kunt parkeren op het terrein van de gemeentewerf Beatrixlaan 3. Dat is als je van de Kralingseweg de Beatrixlaan oprijdt direct rechts. Vervolgens kun je het terrein oplopen via het bos of via de poort en dan langs de Jockeyclub en de stallen naar de ingang. Fietsers kunnen hun fiets aan de buitenkant van het hek aan de boszijde van de ingang van de Grandstand stallen.

Hopelijk tot 11 juni!
Ilse & Anneke

De volgende zondagmiddagdrive is:

Zondag 16 juli 2023    Sandwichdrive  €  9,50 p/p
Belegde sandwiches en rondje bitterballen gedurende de middag.
Vanaf juli is het bedrag voor deelname aan de sandwichdrive verhoogd naar € 9,50.

Meer nieuws

Home

Clubs & uidagingen

Zaalhuur

Cursussen

Over ons

Contact