We kunnen weer live bridgen – vanaf 24 januari zijn we weer open (update)

Vanaf vandaag 15 januari zijn de op vrijdag 14 januari aangekondigde versoepelingen ingegaan. De versoepelingen die per 15 januari ingaan betekenen dat we weer live kunnen bridgen.
Vanaf 24 januari zijn we weer open. Alle verenigingen kunnen zelf bepalen of en wanneer zij weer live gaan bridgen in het denksportcentrum. Zodra dat bekend is vermelden wij dat hier. De donderdagmiddag vrij spelen en de vrijdagmiddag crossimp beginnen weer op respectievelijk 27 en 28 januari.

De horeca mag nog niet open, vandaar dat we vooralsnog met een afhaalpunt voor drankjes werken. Deze maatregelen gelden in ieder geval tot en met dinsdag 25 januari waarna gekeken wordt of verdere versoepeling mogelijk is. Hopelijk mag bij de volgende ronde versoepelingen ook de horeca weer open.

Vanaf 24/1 kun je terecht bij de volgende clubs en activiteiten (‘nog onbekend’ wordt zsm geupdate nadat de clubs hebben besloten):

  • Maandagmiddag BC Metro: start 24/1.
  • Maandagavond BC Metro: start 24/1.
  • Dinsdagavond BC Never Down: wacht op verdere versoepelingen.
  • Woensdagmiddag BC ’85: wacht op verdere versoepelingen.
  • Woensdagavond Bridge ’87: wacht op verdere versoepelingen.
  • Donderdagmiddag vrij spelen DSCR. start 27/1. Op donderdagmiddag kan iedereen meespelen ook als je zonder partner komt. Je hoeft geen lid te zijn. Meer info klik hier.
  • Donderdagavond BC De Lombard: start 27/1.
  • Vrijdagmiddag crossimps DSCR. start 28/1. Kom eens langs om te kijken of mail voor meer info aarnout27@yahoo.com.

In het denksportcentrum is het volgende protocol van toepassing. Daarin staat onder andere dat we dringend adviseren mondkapjes te dragen. Een mondkapje dragen is verplicht als je niet zit en als een speler aan je tafel hierom vraagt.

Hier vind je de informatie van de NBB en NOC*NSF:

Protocol verantwoord sporten – Nederlandse Bridge Bond

Meer nieuws

Home

Clubs & uidagingen

Zaalhuur

Cursussen

Over ons

Contact