Voorbereiden om weer open te gaan

Kunnen we weer open gaan of niet? Mogen we met 30 mensen weer in een zaal bridgen binnen de geldende regels? Wij waren al druk bezig met de voorbereidingen toen wij van de bridgebond vernamen dat er hiervoor nog geen groen licht is. De NBB berichtte ons dat bridge als binnensport geldt en voorlopig is dat tot 1 september niet toegestaan. De NBB adviseert ook geen drives te organiseren. Lees hier de brief van de NBB.

De regels kunnen echter nog tussentijds wijzigen. Zo werd op 27 mei bekend dat verenigingskantines casino’s en sportscholen onder voorwaarden per 1 juli open mogen. Misschien hebben wij  hierdoor ook eerder mogelijkheden. We zijn intussen al wel aan het denken hoe we zo veilig mogelijk kunnen bridgen in de 1,5m samenleving. Lees hierover meer in de nieuwsbrief van mei.

Horeca mag weer open vanaf 1 juni, met maximaal 30 bezoekers. We zijn nog in overleg met de gemeente wat we kunnen doen op onze locatie tot 1 september. Dus helaas is het nog even afwachten. Wil je direct op de hoogte worden gebracht als we open gaan? Stuur dan een email naar  info@www.denksportcentrumrotterdam.nl.

In de tussentijd is het klusteam in actie om de keuken, de bar, het kantoor en de rookruimte op te knappen. De nieuwe tapinstallatie komt de eerste week van juni. Vanaf half juni zijn we klaar om open te gaan zodra het mag.  Voor alles wat we gaan ondernemen geldt als uitgangspunt dat we heel voorzichtig zullen opstarten en  steeds aanpassingen maken, afhankelijk hoe het gaat en wat er mag. Gezondheid voorop.

 

Meer nieuws

Home

Clubs & uidagingen

Zaalhuur

Cursussen

Over ons

Contact