Vanaf 7 juni zijn we weer open (update met Coronaprotocol)

Goed nieuws van het Coronafront! De vaccinatiegraad neemt toe en de besmettingen dalen. En opeens kwam toen gisteren toch nog onverwacht het bericht van de versnelling in de versoepelingen en mogen we vanaf 5 juni weer bridgen met maximaal 50 mensen in een zaal.  We zijn blij dat we na lang wachten nu op onze mooie nieuwe locatie kunnen gaan bridgen. Alle verenigingen die zijn aangesloten bij het Denksportcentrum zullen hun leden laten weten of en hoe ze hun clubmiddag of -avond weer fysiek gaan organiseren.
In ieder geval start het vrij bridgen op de donderdagmiddag weer op 10 juni. Iedereen die zich vooraf inschrijft (met of zonder partner) kan meedoen met de parendrive, zie de agenda voor meer info of inschrijven. Ook de cross-imp partij op de vrijdagmiddag start weer.

Er zijn nog wel regels waar we ons aan moeten houden. Zo spelen we aan grote tafels en houden we 1,5m afstand. Aanmelden vooraf is verplicht. De horeca sluit om 22 uur, maar iedereen kan daarna nog wel zijn spelletje afmaken. Het aangepast coronaprotocol vind je hier. Hopelijk tot gauw allemaal!

Meer nieuws

Home

Clubs & uidagingen

Zaalhuur

Cursussen

Over ons

Contact