Speel mee op de Hamburgerdrive op zondagmiddag 20 augustus!

Zondagmiddag 20 augustus kun je weer bridgen of klaverjassen op de Hamburgerdrive. Geef je op als paar of alleen. Iedereen kan meedoen. Ilse koppelt losse spelers aan elkaar. De starttijd is: 13.15 uur. 

De Hamburgerdrive kost € 15,- per persoon, inclusief het inschrijfgeld voor bridgen of klaverjassen. Je kunt genieten van verschillende soorten hamburgers met frietjes en salade. Na de 2e ronde wordt het buffet geopend. Aan het eind van de middag is er nog een kleine snack.

Inschrijven voor de Hamburgerdrive is mogelijk voor bridgers via de agenda: https://5077.bridge.nl/evenementen .Neem voor meer info of hulp bij inschrijven contact op met Ilse de Roest via bridgedrive@dscr.nl of 0642780708. Graag uiterlijk zaterdag 19 augustus 12 uur inschrijven, maar hoe eerder hoe beter voor onze inkoop!

Klaverjassers kunnen zich inschrijven door het sturen van een mail met je naam (en eventueel die van je maat) en telefoonnummer naar klaverjassen@dscr.nl. Als je je zonder maat opgeeft word je per ronde gekoppeld. Uiteraard spelen we Rotterdams klaverjassen. Zie hier de spelregels klaverjassen.

Hopelijk tot 20 augustus!

Ilse & Anneke

 

Agenda (voorlopige planning):

20 augustus Hamburger drive

17 september Sandwich drive

15 oktober High Tea drive

19 november Sandwich drive

17 december Wereld drive

21 januari Sandwich drive

18 februari Indonesische drive

17 maart Sandwich drive

28 april Italiaanse drive

26 mei Sandwich drive

9 juni Tapas drive

21 juli Sandwich drive

Meer nieuws

Home

Clubs & uidagingen

Zaalhuur

Cursussen

Over ons

Contact