Speel mee op zaterdagavond met de Play Up Bordspelavond

? Bij Play Up kan je kennismaken met nieuwe spellen zoals Everdell, Wingspan, Rovers van de Noordzee, 7 wonders, Clank! en Ticket to Ride. Maar er zullen ook een aantal oude bekende te vinden zijn zoals Rummikub en Mastermind.

Elke 2e zaterdag van de maand wordt een bordspelavond georganiseerd door Denksportcentrum Rotterdam in samenwerking met Instagroep @Bordspelvandedag !
Een terugblik met foto’s van eerdere bordspelavonden vind je op onze facebookpagina.  We hebben genoten van de spellen en het spelende gezelschap.
Parkeren kan voor de deur en is gratis voor bezoekers. Er is een fantastische bar aanwezig voor een hapje en een drankje?

Vanaf 19:00 kunnen jullie binnenstromen op onze mooie speellocatie de Grandstand. Zorg dat je er uiterlijk 19:30 bent. Iedereen is welkom, maar schrijf je wel van te voren in via info@dscr.nl of persoonlijk bericht. Entree 2,50 pp.

Ben je niet eerder op onze locatie geweest? Kijk dan hier hoe je het makkelijkst de ingang vindt als je met OV, fiets of auto komt.

 

Meer nieuws

Klaverjassers gezocht

Op 20 november bij de sandwichdrive hadden we naast bridge ook een clubje klaverjassers in de bar. Dat was reuze gezellig! We willen kijken of

Lees verder »

Home

Clubs & uidagingen

Zaalhuur

Cursussen

Over ons

Contact