Sandwichdrive zondagmiddag 21 mei: bridgen of klaverjassen

De eerstvolgende zondagmiddagdrive is de sandwichdrive op zondagmiddag 21 mei. Het is weer mogelijk te bridgen of te klaverjassen op die middag. De klaverjasdrive is intussen ook al erg populair: de eerste editie waren er 12 spelers en deze derde editie al 36 enthousiaste deelnemers. We kregen erg leuke reacties na de quiche drive waarvoor dank!

Op de zondagmiddag kan iedereen kan meedoen. Ilse koppelt losse spelers aan elkaar. Kosten voor deze Sandwichdrive zijn € 7,- per persoon inclusief inschrijfgeld bridge of klaverjassen,  sandwiches en een rondje bitterballen. Na de 2e ronde is er een korte pauze voor de sandwiches. Neem voor meer info of hulp bij inschrijven contact op met Ilse de Roest via klaverjassen@dscr.nl of 0642780708. Graag uiterlijk vrijdag 19 mei inschrijven! Inschrijven voor de Sandwichdrive op zondag 21 mei is mogelijk voor bridgers via de agenda: https://5077.bridge.nl/evenementen .

Starttijd: 13.15 uur.

Voor het klaverjastoernooi kun je je als paar opgeven of alleen (dus zonder maat), dan wordt je gekoppeld. We spelen Rotterdams klaverjassen. Zie hier de spelregels klaverjassen.  Klaverjassers kunnen zich inschrijven door het sturen van een mail met je naam (en eventueel die van je maat) en telefoonnummer naar klaverjassen@dscr.nl.

Nog even de parkeertips. Op zondag zijn er regelmatig kleine paardenevents waardoor niet alle parkeervakken beschikbaar zijn. We vragen jullie te houden aan de parkeerregels: alleen in de parkeervakken tegen de piste aan, niet tussen de trailers of op het voorterrein van de manege.
Is het vol? Dan kun je altijd terecht op de Beatrixlaan, dat is ca 5 minuten lopen en ook gratis parkeren. Dank voor jullie begrip!

Hopelijk tot 21 maart!
Ilse & Anneke

De voorlopige planning van de volgende zondagmiddagdrives is:

Zondag 11 juni 2023                    Haringdrive                     € 18,50 p/p
Vanwege opbouw CHIO is het parkeren deze zondag buiten het terrein op ca 5 a 10 minuten lopen)
Gedurende de middag haring eten (zolang de voorraad strekt); alternatieve lekkere hapjes voor degenen die geen haring eten (van te voren doorgeven!).

Zondag 16 juli 2023                      Sandwichdrive                €  9,50 p/p
Belegde sandwiches en rondje bitterballen gedurende de middag.
Vanaf juli is het bedrag voor deelname aan de sandwichdrive verhoogd naar € 9,50.

Meer nieuws

Home

Clubs & uidagingen

Zaalhuur

Cursussen

Over ons

Contact