Quiche drive op 30/4: gezelligheid en smullen bij het bridgen of klaverjassen

De eerstvolgende zondagmiddagdrive is de Quichedrive op zondagmiddag 30 april. We moesten even puzzelen om een geschikte zondag in april te prikken, niet op 1e paasdag, het lustrum van Never Down of tijdens de Rotterdamse Marathon. We zijn dus op de 30e uitgekomen. Het is weer mogelijk te bridgen of te klaverjassen op die middag. Iedereen kan meedoen. Ilse koppelt losse spelers aan elkaar.

De starttijd is: 13.15 uur. In tegenstelling tot eerdere berichten kan er gewoon op het eigen terrein worden geparkeerd. Het paardenevent gaat niet door.

De Quichedrive kost € 14,50 per persoon, inclusief het inschrijfgeld voor bridgen of klaverjassen. Je kunt genieten van verschillende soorten warme en koude hartige taarten en een enkele zoete taart voor de liefhebbers. Na de 2e ronde wordt het buffet geopend.

Inschrijven voor de Quichedrive op zondag 30 april is mogelijk voor bridgers via de agenda: https://5077.bridge.nl/evenementen .Neem voor meer info of hulp bij inschrijven contact op met Ilse de Roest via bridgedrive@dscr.nl of 0642780708. Graag uiterlijk donderdag 27 april inschrijven!

Hopelijk tot 30 april!
Ilse & Anneke

PS de info voor de klaverjassers: Voor het klaverjastoernooi kun je je als paar opgeven of alleen (dus zonder maat), dan wordt je per ronde gekoppeld. We spelen Rotterdams klaverjassen. Zie hier de spelregels klaverjassen.  In ieder geval is er prijs voor het winnende paar, maar het gaat natuurlijk vooral om de gezelligheid! Klaverjassers kunnen zich inschrijven door het sturen van een mail met je naam (en eventueel die van je maat) en telefoonnummer naar klaverjassen@dscr.nl.

De voorlopige planning van de volgende zondagmiddagdrives is:

Zondag 21 mei 2023                    Sandwichdrive                €  7,- p/p
Belegde sandwiches en rondje bitterballen gedurende de middag.

Zondag 11 juni 2023                    Haringdrive                     € 18,50 p/p
Gedurende de middag haring eten (zolang de voorraad strekt); alternatieve lekkere hapjes voor degenen die geen haring eten (van te voren doorgeven!).

Zondag 16 juli 2023                      Sandwichdrive                €  7,- p/p
Belegde sandwiches en rondje bitterballen gedurende de middag

 

Meer nieuws

Home

Clubs & uidagingen

Zaalhuur

Cursussen

Over ons

Contact