Planning CHIO: geen bridge van 17 t/m 28 juni

Twee weken per jaar kunnen wij vanwege het CHIO onze speelgelegenheid niet gebruiken. Het CHIO is dit jaar van 22 t/m 25 juni, de opbouw begint eerder.

Overzicht van onze planning:

Vanaf woensdag 31/5:

Vanaf donderdag 8/6:

Parkeren buiten het terrein

Fietsen buitenkant hek stallen

Zaterdag 17/6 t/m
woensdag 28/6:
Sluiting ivm het CHIO
Donderdag 29/6: We zijn weer open!
Vanaf zaterdag 8/7 Parkeren en fietsen stallen op het terrein weer mogelijk

 Net als vorig jaar is door de bouw van een tijdelijke grote tent voor de gasten het parkeerterrein helaas enige tijd niet voor ons beschikbaar, namelijk vanaf woensdag 31 mei t/m vrijdag 7 juli. Parkeren is wel mogelijk op de Beatrixlaan:

  • Bij de gemeentewerf (direct rechts op de Beatrixlaan) op alle avonden en de zondagmiddag.
  • Achter de snackbar ‘t Veulenhoff tot 12 juni en vanaf 29 juni.
  • Langs de weg op de Beatrixlaan.

 

Met deze mogelijkheden verwachten we dat het toch goed mogelijk is vlak in de buurt te parkeren op ca 5 tot 10 minuten extra loopafstand.

Het afzetten van mensen die slecht ter been zijn blijft mogelijk, zover als je het terrein kunt oprijden.

Fietsen stallen:

  • Vanaf donderdag 8 juni t/m vrijdag 7 juli staan de fietsenstallingen aan de buitenkant van het hek, vlakbij de ingang van de Grandstand.

 

Looproute

Het pad van het parkeerterrein naar de Grandstand is gedurende de opbouw en afbouw niet bruikbaar. Probeer niet over de tentvloeren in opbouw te lopen, dat kan erg gevaarlijk zijn. De looproute is vanaf de Beatrixlaan langs de ingang (poort), rechts langs de Jockeyclub en de stallen. Vervolgens achterlangs de stallen naar de ingang van de Grandstand. Van de kant van de Kralingseplas kun je lopend of met de fiets via het pad door het bos en het hek de ingang van de Grandstand bereiken (zie de plattegrond).

 

Meer nieuws

Home

Clubs & uidagingen

Zaalhuur

Cursussen

Over ons

Contact