Nieuwe bedrijfsleider

We zijn blij dat we Wendy Rosman als nieuwe bedrijfsleider met haar compagnon Alex Fortes kunnen verwelkomen. Wendy en Alex beginnen op 1 mei 2020, maar u zult hen vast een keer eerder tegenkomen op de Lombard. We wensen hen beiden veel succes en plezier toe met hun nieuwe job!

Wendy en Alex stellen zich voor

Hallo iedereen die is aangesloten op de nieuwsbrief van Denksportcentrum de Lombard. Wij willen ons graag aan jullie voorstellen als de nieuwe horecacrew op het Denksportcentrum. Wij (Wendy 48 jaar en Alex 52 jaar) bridgen of schaken zelf niet, maar kijken er enorm naar uit om de horeca en alle aanverwante zaken voor jullie te gaan verzorgen vanaf 1 mei. Wij zijn al jaren een vast koppel, zowel zakelijk als privé, en met die verbondenheid zijn wij ervan overtuigd dat De Lombard weer jaren vooruit kan en willen wij ons steentje bijdragen dat jullie met veel plezier jullie sport kunnen blijven uitoefenen.

Hospitality staat bij ons hoog in het vaandel, wij hebben veel ervaring opgedaan in tal van verschillende vormen o.a. horeca, bruiloften organiseren, muziek evenementen, seminars, vergaderingen, diners verzorgen etc. Als iedereen het naar zijn zin heeft gehad is onze avond ook goed!

Wij willen ons inzetten om de Lombard verder uit te bouwen. Dat zal niet van het ene op het andere moment gerealiseerd zijn want het is iets wat wij met elkaar moeten gaan doen. Wij hebben er ideeën over maar ook jullie input is voor ons heel belangrijk. Obstakels zijn er om te overwinnen, dus laten we ervoor zorgen dat we alles gezamenlijk oplossen zodat we allemaal nog jarenlang onze hobby kunnen blijven uitoefenen binnen De Lombard.

Wendy en Alex

Meer nieuws

Home

Clubs & uidagingen

Zaalhuur

Cursussen

Over ons

Contact