Kom ook klaverjassen of bridgen op zondagmiddag: 26 mei Sandwich drive & 9 juni Tapas drive

Op zondag 26 mei is de Sandwichdrive waar je kunt bridgen of klaverjassen. Na de 2e ronde staat het buffet met sandwiches/broodjes klaar. Iedereen kan meedoen. Heb je zelf geen partner of maat? Ilse koppelt losse spelers aan elkaar. De starttijd voor de bridgers is 13.00 uur, de klaverjassers beginnen om 13.15 uur. De Sandwichdrive kost € 9,50 per persoon, inclusief het inschrijfgeld voor bridgen of klaverjassen. Inschrijven voor de Sandwich drive is mogelijk voor de bridgers via de agenda: https://5077.bridge.nl/evenementen. Neem voor meer info of hulp bij inschrijven contact op met Ilse de Roest via bridgedrive@dscr.nl of 06-42780708. Klaverjassers kunnen zich inschrijven met een mail aan klaverjassen@dscr.nl. Bij allergieën kun je doorgeven wat je niet mag eten. Geef het altijd minstens 5 dagen vooraf aan ons door, dan houden we er rekening mee!

Op 9 juni is de Tapas drive waarvoor je je ook al kunt inschrijven. De tapas drive kost € 17,50 per persoon en het buffet is ook na de 2e ronde.

NB In verband met de kosten die de bridgebond voor niet NBB-leden doorberekent is er een opslag van € 1,- per niet NBB-lid bij de DSCR activiteiten.

Hopelijk tot gauw!

Ilse, Aarnout, Anneke & Roxanne

Agenda 2024 (voorlopige planning):

20 mei Pinksterdrive Metro, middag- en avondzitting

17 april t/m 22 mei; open woensdagmiddag competitie bij BC ’85

26 mei zondagmiddag: Sandwichdrive

9 juni zondagmiddag: Tapas drive

21 juli zondagmiddag: Sandwichdrive

25 augustus t/m 1 september Rotterdams Bridgefestival
– 25 augustus: Swinckels Open Paren
– 29 augustus: Butler
– 30 augustus: Individueel
– 31 augustus: Viertallen
– 1 september: Gemengde Paren


 

Meer nieuws

Home

Clubs & uidagingen

Zaalhuur

Cursussen

Over ons

Contact