Kofferbridge: Een stukje Lombard bij je thuis

Mis je het gevoel van echte kaarten in je handen? Thuis bridgen is een oplossing, maar dat geeft toch nooit het vergelijk met een echte wedstrijd. We hebben daarom een aantal handige koffers gemaakt met alle materialen die je nodig hebt om thuis te kunnen spelen.

Wat je krijgt

In de koffer vind je alle benodigdheden voor een middag of avondje bridge: een set van 24 boards met gedupliceerde spellen, een tafelbord, biedbakjes, scorematerialen en vergelijkingsstaten. Een veilige oplossing als je wel met vier mensen wilt spelen zonder telkens de kaarten door te geven of spellen te schudden en delen.

Hoe werkt het?

Je doet virtueel mee aan een speelavond (parenwedstrijd) en noteert jouw score op het internetformulier. Zodra de spellen minstens 10 keer zijn gespeeld wordt de uitslag berekend. Per koffer zijn er voor de winnaars flessen wijn beschikbaar.
Ook kun je direct zien wat andere – bekende en minder bekende – spelers hebben gedaan. Daarmee kan je op de dag zelf een onderlinge uitslag bepalen.

Kosten

De koffer lenen en meedoen aan deze ‘koffercompetitie’ kost een tientje. Je maakt met Sonja Walther afspraken over ophalen en terugbezorgen. Heb je de koffer liever thuisbezorgd? Informeer dan bij Sonja naar de mogelijkheden.

Een koffer bestellen?

Stuur een mail naar Sonja Walther. Vermeld in de mail wanneer je de koffer wilt spelen en je naam en telefoonnummer.

Sonja neemt dan contact met je op.

Meer nieuws

Home

Clubs & uidagingen

Zaalhuur

Cursussen

Over ons

Contact