Klaverjassen of bridgen op de Sandwichdrive zondag 17 september

Op zondagmiddag 17 september hebben we weer een gezellige sandwichdrive. Het is dan mogelijk te bridgen of te klaverjassen op die middag. Kom alleen of met partner. Ilse koppelt losse spelers aan elkaar. De starttijd is: 13.15 uur.  Heb je je nog niet ingeschreven? Meld je dan graag z.s.m. aan.

De Sandwichdrive kost € 9,50 per persoon, inclusief het inschrijfgeld voor bridgen of klaverjassen. Na de 2e ronde wordt het buffet geopend. En later in de middag is er nog een rondje bitterballen.

Inschrijven voor de Sandwichdrive op zondag 17 september is mogelijk voor de bridgers via de agenda: https://5077.bridge.nl/evenementen  Neem voor meer info of hulp bij inschrijven contact op met Ilse de Roest via bridgedrive@dscr.nl  of 06-42780708. Voor de klaverjassers: meld je aan met een mail aan  klaverjassen@dscr.nl . Dieetwensen? Geef het ruim van te voren aan ons door.

Zaterdag 7 oktober organiseert het district Rotterdam op onze locatie weer de Deltabokalen, een erg leuk toernooi om te oefenen of ervaring op te doen met viertallen. Na afloop is er een stamppotmaaltijd. Voor meer informatie kun je terecht op de site van het district: https://5.bridge.nl/7-oktober-de-strijd-om-de-deltabokalen/

Agenda (voorlopige planning):

17 september Sandwichdrive

7 oktober Deltabokalen (georganiseerd door District Rotterdam)

15 oktober High Tea drive

19 november Sandwichdrive

17 december Wereld drive

21 januari Sandwichdrive

18 februari Indonesische drive

17 maart Sandwichdrive

28 april Italiaanse drive

26 mei Sandwichdrive

9 juni Tapas drive

21 juli Sandwichdrive

 

Meer nieuws

Home

Clubs & uidagingen

Zaalhuur

Cursussen

Over ons

Contact