Indonesische drive op 18 februari met live optreden van Alit na afloop

Op zondagmiddag 18 februari  is de Indonesische drive. Je kunt dan bridgen of klaverjassen. Iedereen kan meedoen. Heb je zelf geen partner of maat? Ilse koppelt losse spelers aan elkaar.  Tijdens de rondes zijn er een aantal kleine hapjes en na afloop is er een heerlijk Indonesisch buffet.

De starttijd voor de bridgers is 13.00 uur, de klaverjassers beginnen om 13.15 uur. De Indonesische drive kost € 25,- per persoon, inclusief het inschrijfgeld voor bridgen of klaverjassen.

Vorig jaar hadden we een muzikale verrassing: Alit gaf na afloop van het bridge een live optreden met zang en gitaar. Dit jaar zal Alit (onze barman met verschillende talenten) weer optreden, dit keer met een aantal vrienden. Dat belooft erg leuk te worden!!

Inschrijven voor de  Indonesische drive op zondag 18 februari is mogelijk voor de bridgers via de agenda: https://5077.bridge.nl/evenementen  Neem voor meer info of hulp bij inschrijven contact op met Ilse de Roest via bridgedrive@dscr.nl  of 06-42780708.

Klaverjassers kunnen zich aanmelden via onze nieuwe eventwebsite: klik hier voor inschrijven
Kom je er niet uit? Neem dan contact op met Jolie Tsang via klaverjassen@dscr.nl.

Als je dieetwensen hebt dan horen we die graag uiterlijk dinsdag 13 februari 12 uur. Dan kunnen we er goed rekening mee te houden.

Hopelijk tot gauw!

Ilse, Aarnout, Anneke & Roxanne

Agenda (voorlopige planning):

17 maart Sandwichdrive

28 april Italiaanse drive

26 mei Sandwichdrive

9 juni Tapas drive

Meer nieuws

Home

Clubs & uidagingen

Zaalhuur

Cursussen

Over ons

Contact