Het huurcontract is getekend!

Het is zover. Vrijdag 26 februari 10:30 uur verzamelt het bestuur van de Hans Kreijns Fundatie bij de Grandstand. We gaan feestelijk de huurovereenkomst ondertekenen. Vanaf 1 maart zijn we formeel de huurder van twee grote ruimtes in de Grandstand van het CHIO, de bar met keuken op de eerste verdieping en de speelzaal met kantoor op de tweede verdieping. Na ons eerste, wederzijds enthousiaste gesprek in november ging er enige tijd overheen om de prijs en de precieze voorwaarden overeen te komen, onder andere bij tegenvallende ontwikkelingen van het virus. We zijn daar goed met elkaar uitgekomen.

De verhuurder van het gebouw, de Hippische Alliantie Rotterdam, is verheugd met de komst van het Denksportcentrum. “Daarmee is de Grandstand naast het huis van de paardensport, ook het huis van de denksport geworden”, zegt Ron Voskuilen, algemeen directeur van de Hippische Alliantie Rotterdam. Harry Geelen: “Wij zijn blij met hen als verhuurder vanwege het sportieve element maar ook met de sociale activiteiten die zij organiseren voor de stad Rotterdam en minder bedeelde Rotterdammers.”

Als alle parafen en handtekeningen gezet zijn schenkt de directeur CHIO, een glaasje bubbels. Buiten schijnt een zonnetje dus we stellen ons op het terras op voor een foto en heffen het glas op de samenwerking.

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. Hoe het gaat lopen zien we wel, maar wat ons betreft kunnen we beginnen. Zaal inrichten, bar inrichten. We staan als jonge veulens te trappelen om weer de wei in te mogen.

 

Op de foto van links naar rechts: Ron Voskuilen (algemeen directeur Hippische Alliantie Rotterdam), Mark Stoelinga (penningmeester HKF), Simon Matthijssen (secretaris HKF), Frans Lavooij (voorzitter Hippische Alliantie Rotterdam), Sjoerd Preesman (Ooms makelaardij), Con Schoenmakers (penningmeester Hippische Alliantie Rotterdam), Harry Geelen (voorzitter HKF), Ton de Vries (bestuurslid HKF), Gerard van der Werff (financieel manager CHIO Rotterdam)

 

 

Meer nieuws

Home

Clubs & uidagingen

Zaalhuur

Cursussen

Over ons

Contact