De verhuizing, vele handen…….

Zaterdag 9 januari verhuisden we met uitsluitend vrijwilligers onze spullen van de Lombardkade 28 naar de Grandstand. Wel 20 vrijwilligers verdeeld in ploegen op 2 locaties met verschillende starttijden klaarden de klus; het moest ook wel Coronaveilig. Het was goed voorbereid: alles was al ingepakt in dozen en stond klaar in de bove

nzaal. Het was koud, maar zonnig en de dag kon al niet meer stuk. Harry arriveerde voor 9 uur met een gehuurde bus. Daarnaast reden Eric van Valen, Otto van Zelm, Huib Konijnendijk en Rob Jagroop met eigen auto’s heen en weer met de kleinere spullen. Simon verzorgde (de door een lid gesponsorde) catering. De schakers hebben hun eigen spullen tijdelijk opgeslagen.

Vele handen maakten licht werk. Als Harry met de bus de Lombardhof inreed stond de volgende lading al buiten klaar en waren er veel handen om te laden. Bij aankomst bij de manege werd de handel weer direct gelost, op karren geplaatst en voor de lift gezet.  Om 15 uur was de klus geklaard, moe maar voldaan! Een uitstekend samenwerkende ploeg met veel energie en een goed humeur maakten het een prettige klus. Bij de Grandstand staat ons meubilair nu in keurige rijen opgestapeld en het neemt veel minder ruimte in dan gedacht. Op zondag druppelden er wel enkele gevallen van spierpijn binnen (wist niet dat ik daar ook nog spieren had). Top al die inzet, veel dank aan allen die hielpen!

 

Meer nieuws

Home

Clubs & uidagingen

Zaalhuur

Cursussen

Over ons

Contact