Afspraken nieuwe locatie rond!

De zoektocht naar een nieuwe locatie is met succes afgerond. We zijn erg blij met de ruimtes in de Grandstand van het CHIO die we gaan huren vanaf 1 maart 2021. De Grandstand is in 2011 gebouwd en beschikt over moderne faciliteiten. Het is een mooie lichte speelzaal van 225 m2. Het zijn 4 skyboxen die met tussenwanden kunnen worden gescheiden. Ter vergelijking de Lombardzaal met tafeltjes boven (deel tapijt, excl bar) was ca 180 m2. De zaal beschikt over klimaatbeheersing en heeft met 4 deuren toegang naar een buitenterras. Deze ligt op de 2e etage en is toegankelijk per trap en lift. Daarnaast kunnen we beschikken over een aparte barruimte met keuken op de 1e etage van nog eens ruim 200 m2 die ook met deuren toegang geeft aan een nog ruimer buitenterras. De bar gaan wij in eigen beheer nemen.  De bereikbaarheid met openbaar vervoer is redelijk. Het lopen naar Rotterdam CS is echter niet echt een optie meer….. Daarentegen is het bijzonder fijn dat er voldoende ruimte voor gratis parkeren aanwezig is op eigen terrein. Zie hier de routebeschrijving van het CHIO en onder de fotoimpressie.

We voelen ons erg welkom bij het CHIO. Onze contractpartner ‘de Hippische alliantie‘ ziet een goede match tussen de hippische sport en hun sociaal maatschappelijke programma en onze denksportactiviteiten. We hopen dat we elkaar op deze locatie kunnen versterken en zien uit naar een goede samenwerking. Twee weken per jaar worden de skyboxen gebruikt voor het CHIO en kunnen wij er niet in. Een aantal keer per jaar zal ook de de bar door andere gebruikers worden benut. Door zo samen te werken wordt het gebouw zo goed mogelijk benut en blijft het betaalbaar.

Op 8 januari kwamen de afspraken voor het huurvoorstel rond. Naast een schappelijke huur zijn ook goede afspraken gemaakt over aangepaste voorwaarden in Coronatijd. Bovendien kunnen we er onze spullen opslaan voorafgaand aan de ingangsdatum 1 maart. De komende maand zullen de gebruiksovereenkomsten van de verenigingen opnieuw worden opgesteld en besproken.

Het bezoek aan de Grandstand doet ons extra uitkijken naar het weer live kunnen spelen. Nog even geduld houden en hopelijk tot gauw!

Meer nieuws

Home

Clubs & uidagingen

Zaalhuur

Cursussen

Over ons

Contact