Activiteiten april: speel mee op de Paasdrive, de Italiaanse drive of open middagdrives

In april is er weer veel te doen in het Denksportcentrum. Speel gezellig mee op één of meer van de drives. Of kom eens langs op de woensdag-, donderdag- of vrijdagmiddag. Jullie zijn van harte welkom! Onderstaand een overzicht met alle info over aanmelden.

Maandag 1 april Paasdrive:
Op 2e paasdag 1 april maandagmiddag (13.15) èn maandagavond (19.45) organiseert BC Metro een bridgedrive die voor iedereen die een beetje kan bridgen toegankelijk is. Je kunt ’s middags meedoen (start 13:15 uur) of ’s avonds (start 19:45) of allebei. Zie ook de bijlage. Bij voldoende belangstelling zullen er drie lijnen zijn:
A-lijn: voor gevorderden
B-lijn: voor semi-gevorderden
C-lijn: voor minder-gevorderden
In iedere lijn zullen er prijzen te winnen zijn. Voor niet-leden van BC Metro zijn de kosten €3,50 per persoon per drive.
Inschrijven kan via de agenda van BC Metro: https://5010.bridge.nl/evenementen/ of stuur een mail naar: metrozomer@gmail.com

Zondagmiddag 28 april Italiaanse drive:
Op zondag 28 april is de Italiaanse drive waar je kunt bridgen of klaverjassen èn genieten van heerlijke hapjes van het Italiaanse buffet. Na de 2e ronde staat het buffet klaar. Iedereen kan meedoen. Heb je zelf geen partner of maat? Ilse koppelt losse spelers aan elkaar. De starttijd voor de bridgers is 13.00 uur, de klaverjassers beginnen om 13.15 uur. De Italiaanse drive kost € 17,50 per persoon, inclusief het inschrijfgeld voor bridgen of klaverjassen. Inschrijven voor de Italiaanse drive is mogelijk voor de bridgers via de agenda: https://5077.bridge.nl/evenementen. Neem voor meer info of hulp bij inschrijven contact op met Ilse de Roest via bridgedrive@dscr.nl of 06-42780708. Klaverjassers kunnen zich inschrijven met een mail aan klaverjassen@dscr.nl. Bij allergieën kun je doorgeven wat je niet mag eten. Geef het altijd minstens 5 dagen vooraf aan ons door, dan houden we er rekening mee!

Woensdagmiddag 17 april 2024 t/m 22 mei 2024:
BC’85 organiseert een open competitieronde op woensdagmiddagen van 17 april 2024  t/m 22 mei 2024 van 13.00 tot 16.30 uur. Hieraan kun je dus ook deelnemen als je geen lid bent. Ter introductie hoef je geen inschrijfgeld te betalen. Je kunt één of meer middagen meedoen of de hele competitie. Graag uiterlijk de dag ervoor aanmelden via bridgeclub85@gmail.com.

Donderdagmiddag:
De donderdagmiddag is bij iedereen wel bekend. Elke week een drive met open inschrijving die start om 13.15 uur. Als je zelf geen partner hebt kan Ilse je koppelen aan een andere speler. Inschrijfgeld is € 4,- inclusief een rondje bitterballen aan het eind van de middag. Inschrijven kan via  https://5077.bridge.nl/evenementen of neem contact op met Ilse de Roest bridgedrive@dscr.nl of 06-42780708.

Vrijdagmiddag:
Op de vrijdagmiddag zijn er sinds een tijdje 2 lijnen. Naast de A-lijn die traditioneel om een tariefje speelt, is er ook een B-lijn waar je gezellig in kunt meespelen en waar je veel kunt leren. Op vrijdagmiddag wordt individueel gespeeld, d.w.z. dat je elke ronde met een andere speler speelt. Er zijn altijd lekkere hapjes, dus het is een echte aanrader. Het inschrijfgeld is recent verhoogd naar € 9,-. Het grootste deel daarvan is voor de inkoop van hapjes, het andere deel is tafelgeld voor zaalhuur en wedstrijdleiding. Je kunt je per keer aanmelden via de appgroep die Ilse en Aarnout beheren. Wil je een keer meedoen? Laat het Ilse (bridgedrive@dscr.nl of 06-42780708) of Aarnout weten.

NB In verband met de kosten die de bridgebond voor niet NBB-leden doorberekent is er een opslag van € 1,- per niet NBB-lid bij de DSCR activiteiten.

Hopelijk tot gauw!

Ilse, Aarnout, Anneke & Roxanne

Agenda 2024 (voorlopige planning):

1 april Paasdrive Metro, middag- en avondzitting

17 april t/m 22 mei; open woensdagmiddag competitie bij BC ’85

28 april zondagmiddag: Italiaanse drive

26 mei zondagmiddag: Sandwichdrive

9 juni zondagmiddag: Tapas drive

21 juli zondagmiddag: Sandwichdrive

25 augustus t/m 1 september Rotterdams Bridgefestival
– 25 augustus: Swinckels Open Paren
– 29 augustus: Butler
– 30 augustus: Individueel
– 31 augustus: Viertallen
– 1 september: Gemengde Paren

 

Meer nieuws

Home

Clubs & uidagingen

Zaalhuur

Cursussen

Over ons

Contact