Rotterdams Bridgefestival: 27 augustus t/m 3 september

Het Rotterdams Bridgefestival 2023 is de opvolger van de ERASMUS Bridgeweek gehouden in Denksportcentrum Rotterdam. Dit jaar hebben we 6 toernooien verspreid over 5 dagen. Wat kun je verwachten? Een geoliede organisatie, bovengemiddelde speelsterkte, veel lachen, gezellig drankje pakken en een sportieve strijd om de prijzen. Door de sponsoring is de prijzenpot goed gevuld! Er zijn altijd ook extra prijzen voor spelers tot hoofdklasseniveau. Als je een toernooi hebt meegemaakt smaakt dat naar meer! Leuk om ook met verschillende partners mee te spelen. Voor meer info en inschrijven klik op:

Inschrijfmodule Rotterdams bridgefestival 2023

Bij alle toernooien zijn er geldprijzen, extra naturaprijzen en bitterballen. Dankzij de sponsors is er een extra aantrekkelijke prijzenpot bij de drie toptoernooien: de paren, de butler en de viertallen. Hoe dan ook, een sportieve strijd en gezelligheid staan voorop!

Inschrijven kan via de speciale inschrijfmodule (en niet via de NBB agenda). Dit is voor ons een efficiënte manier omdat je direct kunt betalen.  Vragen of hulp bij inschrijven nodig? Mail naar rotterdamsbridgefestival@dscr.nl of bel Eric Langbroek 06 83776896.

Klik hier voor de flyer.

De organisatie van het bridgefestival is in handen van: Dennis Stuurman, Eric Langbroek, Karen de Leeuw en Anneke van der Meer.

 

Meer nieuws

Home

Clubs & uidagingen

Zaalhuur

Cursussen

Over ons

Contact